Waarom bouwbegeleiding

“Bouwen onder de best mogelijke condities, maar wel zonder zorgen? Dat is zeker mogelijk!”

Bij de gedachte om aan een bouwproject te starten komen de eerste vragen al, wat wil ik, wat kan ik, waar moet ik beginnen? In een vroeg stadium moeten al vele keuzes gemaakt worden die bepalend zijn voor het verloop van het project.

Laat u hierbij helpen, als u een goede balans tussen de wensen en de kosten heeft bent u al een heel eind op de goede weg.

Kennis en ervaring in bouwprojecten is noodzakelijk. Dit ontbreekt mogelijk bij u, laat ons u hierbij helpen. Het zorgt o.a. voor:

  • een complete voorbereiding
  • advies bij het kiezen van bedrijven
  • correcte offertes en contracten
  • complete bouwadministratie

Het toezicht op de bouwplaats is intensief maar zorgt voor een gestructureerd verloop van de uitvoering, tevens kunnen  zaken direct geconstateerd en opgelost worden. Niet alleen bekijken of het ontwerp behouden blijft maar algehele controle en coördinatie tussen alle betrokken partijen en we zijn, in naam van de opdrachtgever, aanspreekpunt.

Voorkom teleurstellingen achteraf, het is voor u een onbekende wereld, doe het niet alleen. Het zal u naast een kostenbesparing ook tijdwinst en een ontzorging opleveren. Waarom het goed is om u te laten helpen in een bouwproject is beschreven in een column van de Telegraaf    column Telegraaf