Dienstverlening

“Wil ik de voordelen die bouwen in eigen beheer met zich meebrengt of kies ik ervoor om alles bij 1 aannemer onder te brengen?”

In beide gevallen is het goed om u te laten helpen. Het project compleet uitwerken in de voorbereiding zorgt er immers voor dat u complete en juiste offertes kunt aanvragen. Of dat nu voor ieder onderdeel apart is of 1 complete aanbieding van een aannemer.

 

Deze voorbereiding wordt vaak te snel doorlopen en krijgt te weinig aandacht. Dat ziet u terug tijdens de uitvoering, vele keuzes worden u dan pas voorgelegd en dat zorgt ervoor dat u minder flexibel bent in het geven van antwoorden. U bent al wegen ingeslagen en de weg terug wordt steeds moeilijker.

Op deze pagina informeren wij u over de verschillende mogelijkheden van bouwbegeleiding. Wij weten dat elk project en elke opdrachtgever uniek is en maatwerk vraagt. Wij staan u dan ook graag persoonlijk te woord om uw vragen te beantwoorden en uw plannen te bekijken in een vrijblijvend gesprek.

Wat bouwgeleiding u kan bieden kunt u lezen in dit artikel, hierin is ook de ervaring van een klant verwoord: artikel Zuid Magazine