Bouwcoach

Als bouwcoach zijn wij geheel onafhankelijk om u te kunnen adviseren in welk vraagstuk dat u ook heeft op het gebied van wonen, bouwen, verbouwen etc., wat bedoelen we hiermee?

Stel! U heeft de wens of behoefte om iets aan uw huidige woonsituatie te wijzigen. Dan is het fijn om daar eens met iemand over de brainstormen die geen belang heeft bij een uitvoerende taak, of dat nu verkopen, ontwerpen, bouwen of afbouwen is. Samen kunnen dan de wensen en behoeften naast de voor- en nadelen gelegd worden. Hier zal dan een beter beeld uit voortkomen waarop verder een plan van aanpak gemaakt kan worden.

Waar moet u bijvoorbeeld aan denken:

  • U wilt groter of kleiner gaan wonen, wat is dan de beste optie? verbouwen, verkopen en bestaande bouw terug kopen, nieuwbouwen?
  • U wilt uw huidige energie nota aanpakken? wat zijn de mogelijkheden, welke werken in uw voordeel, welke subsidie mogelijkheden zijn er?
  • U kunt niet meer goed uit de voeten in uw huidige woning (of u wilt dit nu al gaan voorkomen)? is uw woning levensloopbestendig te maken, verkopen en verhuizen, welke mogelijkheden zijn er?
  • U denkt over verbouwen of nieuwbouwen? wat wil ik, wat kan ik, haalbaarheid testen tussen wensen en budget, kosten analyse opzetten
  • U wilt uw woning verkopen maar er is weinig interesse? waardoor komt dat, hoe kan ik de woning interessant maken, hoe kan ik een potentiĆ«le koper over de streep helpen?
  • U wilt een woning aankopen? wat is de staat van de woning, welke werkzaamheden en kosten zijn nodig na aankoop, wat is een goede aankoopprijs?
  • U heeft al de eerste stappen ondernomen voor een nieuwbouw of verbouw en er liggen offertes, welke aanbieding is nu de beste? controle bouwstukken en offertes, prijsvergelijk opstellen op detail niveau, advies over vorm van uitvoering en opdrachtverstrekking

 

Dit is een greep uit de vragen die u kunt hebben, u ziet dat er tal van mogelijkheden zijn waar u mee geholpen kunt worden om een juiste keuze te maken. Een keuze die vaak ingrijpende veranderingen met zich mee brengt, het is dan fijn en geruststellend dat u hierover kunt discussiƫren met iemand die geen verkopend belang heeft bij een antwoordt op deze keuze.

Zorg dat u op de juiste manier start!