Aanbevelingen Social Media

“Tevreden klanten zijn de basis van een goed bedrijf”

Het is van groot belang dat de opdrachtgever voor, tijdens en na de samenwerking de juiste ervaring opdoet met bouwbegeleiding.
Het is dan ook heel fijn dat deze opdrachtgevers hun aanbeveling willen delen via Social Media kanalen zoals Linkedin en Facebook.

Hieronder enkele aanbevelingen:

LinkedIn, opdrachtgever renovatie/verbouwing woning

“Dag Erwin, Ook op deze manier wil ik je laten weten dat ik erg tevreden ben over je werkzaamheden tijdens de verbouwing van mijn huis. Het heeft mij veel rust gegeven dat er iemand met verstand van zaken mij bijstond bij het nemen van beslissingen en die de coördinatie van alle werkzaamheden op zich nam. Ik wens je veel succes met je bedrijf en je mag mijn naam en telefoonnummer doorgeven als er iemand is die meer informatie wil over wat jij allemaal voor mij gedaan hebt. Ik hoop de komende tijd geen verbouwing meer te hoeven doen maar raad iedereen die er nog aan moet beginnen van harte aan om dit met jou te doen.”

LinkedIn, opdrachtgever vergroting met renovatie begane grond woning

“Voor het begeleiden van onze aanbouw en verbouwing hebben wij, o.a. vanwege zeer positieve ervaringen van vrienden, gekozen voor Daemen Bouwmanagement. Vanwege een zeer druk werk en privé leven waren we op zoek naar iemand die ons tijdens het gehele proces van planning tot uitvoering kon begeleiden en voornamelijk ontzorgen. Alle mogelijke werkzaamheden zoals planning, vergunning aanvraag, offertes aanvragen en beoordelen, afspraken regelen, supervisie en oplevering werden uitstekend en volgens afspraak uitgevoerd. Zijn bouwkundige kennis en realiteitszin hebben ons meermaals geholpen bij het maken van de juiste keuzes. De investering meer dan waard en voor een volgende verbouwing zullen wij zeker weer gebruik maken van zijn diensten.”

 Linkedin, zaken relatie in de vastgoed branche

“Ik ken Erwin als een gedreven manager. In zijn aanpak altijd kwaliteitsbewust. Zijn betrokkenheid en praktische aanpak geeft de klant veel vertrouwen in de uitvoering van de werkzaamheden”.

Linkedin, opdrachtgever verbouwing / restauratie van een boerderijschuur naar een woning

Kundig, goede communicatieve vaardigheden en “ontzorgend” voor de klant. Enkele van de belangrijkste typeringen van Erwin Daemen als bouwbegeleider zoals ik deze heb ervaren. Hij is prettig in de omgang en behartigd de belangen van ons als klant goed, hierdoor hebben wij optimaal kunnen genieten van de verbouwing. Hij is van toegevoegde waarde en absoluut aan te bevelen als bouwbegeleider“.

LinkedIn, opdrachtgever gevelrenovatie van een makelaardij kantoorpand.

“Erwin Daemen is een zeer kundig bouwadviseur die zijn afspraken nakomt (en dat is toch in de bouw helaas niet altijd het geval) met een groot relatienetwerk en bovendien plezierig in de omgang. Al mijn klanten die een verbouwing in hun huis overwegen adviseer ik een bouwadviseur in te schakelen, waarbij ik Erwin Daemen van harte kan aanbevelen. Voor de meeste mensen is de bouwwereld toch een tamelijk ondoorgrondelijke wereld waardoor deskundige begeleiding in een dergelijk traject eigenlijk onmisbaar is”.

 LinkedIn, opdrachtgever nieuwbouw woning.

“Waarom zou je het eigenlijk niet doen? de afgelopen bijna 20 maanden hebben we Erwin Daemen als bouwbegeleider ingeschakeld voor de bouw van ons nieuwe huis in Bemelen. Een flink project vanaf aankoop kavel t/m oplevering huis. Erwin heeft gigantisch veel werk voor ons opgevangen – uitzoekwerk, planning, afspraken maken, offertes beoordelen, prijsonderhandelingen, oplossingen vinden, enz enz. Vanaf het kennismakingsgesprek hebben we er een goed gevoel over gehad en dat heeft ons niet bedrogen. Bij een volgende gelegenheid zullen we hem zeker weer inschakelen. Goede communicatie, veel contact, altijd afstemming en altijd hoe dan ook geregeld. Als u ook relaxed wilt bouwen, Erwin bellen!”

LinkedIn, opdrachtgever interne en externe verbouwing woning.

“Erwin regelt de werkzaamheden die hij op zich neemt erg goed. Hij zorgt ervoor dat de ambachtslieden die hij betrekt in die werkzaamheden zich aan hun afspraken houden. Prettig om iemand zoals Erwin als coördinator te hebben bij grotere klussen in je huis”

LinkedIn, opdrachtgever interne verbouwing kantoorruimte naar leefkeuken

“Daemen Bouwmanagement heeft in het najaar 2012 bij mij een verbouwing begeleidt van een kantoor tot keuken. Ik ben over die begeleiding zeer tevreden. Er is gewerkt volgens een heldere en planmatige aanpak, waarbij eerst een opstelling is gemaakt en besproken van de te verrichten werkzaamheden. Daar zijn offertes op aangevraagd en daarna zijn die werkzaamheden volgens een door hem opgestelde tijdsplanning uitgevoerd. De geselecteerde bedrijven waren van goede kwaliteit, afspraken zijn nagekomen, offertes waren concurrerend en de begeleiding was zorgvuldig. een probleem dat zich voordeed werd snel en adequaat opgelost. Kortom, ik kan Erwin Daemen van harte aanbevelen.”