Nieuws

Projecten:

Nieuwe opdracht, verbouwing en uitbreiding woning te Valkenburg

Nieuwe opdracht, verbouwing en uitbreiding woning te Geleen

Nieuwe opdracht, nieuwbouw woning te Gulpen

Nieuwe opdracht, verbouwing woning te Maastricht

Nieuwe opdracht, nieuwbouw woning te Nuth

Nieuwe opdracht, nieuwbouw woning te Schinnen

Nieuws:

Opdrachtgever van de nieuwbouw woning te Thull, heeft zich zeer positief uitgelaten over de gevoerde bouwbegeleiding, zie het stukje in het complete artikel geplaatst in The Art of Living, https://theartofliving.nl/nummer-4-2018/

Opdrachtgever heeft geschil met uitvoerend bedrijf gewonnen mede door de goed gedocumenteerde verslaglegging die tijdens de verbouwing is gedaan. Goed nieuws voor de opdrachtgever en blijkt van waardering dat bouwbegeleiding helpt.

Op 18 april j.l. is er bij RTL4 in het programma Woontips een item geweest over bouwbegeleiding. Hierin is kort aangegeven wat bouwbegeleiding kan betekenen in een nieuwbouw of verbouw project. Bekijk het programma op de website.

Zuid Magazine heeft een artikel geschreven over bouwbegeleiding, wat betekent dit en welke voordelen brengt het voor de persoon die wil gaan (ver)bouwen. In het artikel is ook een klant aan het woord gevraagd om een directe reactie te krijgen over hoe bouwbegeleiding ervaren wordt, lees het Artikel in “Zuid Magazine”