Ervaringen van klanten

“Een greep uit reacties van onze klanten”

“Zoveel mogelijk details zijn op voorhand al voorzien, hetgeen het tempo van de werkzaamheden ten goede komt en onduidelijkheid of overhaaste beslissingen voorkomt. het zorgt voor een strakke planning waar je van op aan kunt en veel kennis en kunde scheelt bovendien een hoop zorgen. Alles mooi op tijd en het eindresultaat is precies zoals besproken en verwacht. Als we dit zelf hadden moeten doen, had het project waarschijnlijk meer gekost. De projectmanager hield zeer goed de regie over de werkzaamheden, was altijd bereikbaar en alle afspraken zijn nagekomen of tijdig gewijzigd met een prettige kennisgeving daarvan. We zijn zeer tevreden!”

“Zelf hebben we er geen tijd voor en verstand van, dus zijn we blij dat we voor bouwbegeleiding hebben gekozen. Onze wensen zijn naar  een helder plan en inzichtelijk kosten vertaald, het is efficiënt en neemt veel regelwerk uit handen. De projectmanager heeft onze verwachtingen waargemaakt om toezicht op de bouw uit te besteden en om op te treden als adviseur. We hebben een woning gekregen die we vooraf voor ogen hadden, we zijn zeer tevreden over het werk, de manier van werken, de communicatie en vinden het de investering meer dan waard.”

“Bouwbegeleiding ontzorgt, werkt effectief en levert optimaal resultaat in korte tijd. Goede voorbereiding is prima georganiseerd en in kaart gebracht. Erwin is snel, duidelijk, professioneel, open en ervaren. Hij is 100% bereikbaar, nakomen van afspraken en het oplossen van problemen was prima, snel en effectief. Het was een uitdaging van veel werk in een zeer korte termijn, zelf hadden we dat nooit voor elkaar gekregen, afstemming, planning en uitvoering in deze zeer korte periode, we zijn erg tevreden.”

“Wij zijn blij dat we bouwbegeleiding hebben genomen want het geeft geen kopzorgen. Alles verliep prima en het is efficiënt en minder gedoe als je maar 1 aanspreekpunt hebt. We werden steeds goed geïnformeerd en afspraken werden uitstekend nagekomen. We zijn erg tevreden en hebben inmiddels ook al bij andere mensen Daemen Bouwmanagement aangeprezen.”

“Wij adviseren anderen om zeker bouwbegeleiding in te schakelen want het neemt veel belasting en stress weg. Het project is naar tevredenheid begeleidt , met name de zakelijke aanpak was soms wel handig. Het hele proces voelde als in een boot stappen, waar je niet meer vanaf komt onderweg. Wij zijn in die boot gestapt toen we het huis kochten en je hebt ons goed begeleidt vanaf het moment dat we met jou in zee zijn gegaan. Zonder jou was voor ons dit hele bouwproces niet mogelijk geweest.”

“Als je niet in deze wereld thuis bent voorkom je door het inhuren van bouwbegeleiding een fiasco. Alles is binnen de tijd en kostenraming zoals afgesproken nageleefd. Afspraken worden nagekomen, is betrokken en goed bereikbaar. We hebben graag met je samengewerkt, we zijn ontzorgd en hebben een goede verbouwing/aanbouw gekregen!”

“Zonder bouwbegeleiding hadden wij (vooraf) niet geweten welke werkzaamheden nodig waren voor het eindresultaat dat wij voor ogen hadden, wat de kosten daarvan zouden zijn en hoeveel tijd daarvoor nodig was. We zouden ook niet hebben geweten wie de diverse werkzaamheden voor ons uit hadden kunnen voeren. Na diverse “horror verhalen” in onze directe omgeving over verbouwingen die veel langer duurden en veel duurder uitpakten dan gepland, waar werkmensen tussentijds afhaakten of een wanprestatie leverden, zijn wij zeer tevreden dat het proces van onze verbouwing door het werk van Daemen Bouwmanagement zeer soepel verlopen is en precies binnen de vooraf bepaalde termijn. We zijn ook heel blij met het eindresultaat waar we iedere dag van genieten. Tijdens de verbouwing hebben wij geen enkele keer thuis hoeven blijven van ons werk, omdat alles door Daemen Bouwmanagement werd geregeld. Wij raden iedereen die (ver)bouwplannen heeft om met Daemen Bouwmanagement te werken. De kosten die Daemen Bouwmanagement rekent zijn zeer redelijk en wij weten zeker dat wij ondanks deze kosten uiteindelijk in totaal minder kosten hebben gehad aan onze verbouwing door het werk van Daemen Bouwmanagement.”

“Alleen was het niet gelukt. Ik kon alles vragen en kreeg een tevreden antwoord. Ik ben blij met de begeleiding en de kwaliteit van het geleverde werk. Ik zou Daemen Bouwmanagement zeker bij andere mensen aanprijzen. Ik ben er blij mee.”

“Omdat het ons ontbrak aan tijd, kennis en inzicht hebben we gekozen voor bouwbegeleiding. Tijdens de voorbereiding worden alle opties bekeken en gewogen en wordt er uiteindelijk een definitief plan samengesteld. Er wordt gezocht naar een optimale prijs / kwaliteit verhouding waarbij de wensen van ons steeds goed voor ogen werden gehouden. Erwin is zeer deskundig op bouwgebied, hij kent de markt, weet de juiste partners (en prijzen) te vinden, is helder in zijn afspraken en zeer toegankelijk. Een verbouwing van een oud pand brengt verrassingen met zich mee. Echter met zijn deskundige adviezen konden we voortbouwen en met een goed gevoel onze droom realiseren. Dankzij Erwins doortastendheid, directe communicatie, deskundige adviezen en scherpe doch eerlijke onderhandelingen met bouwpartners wonen we nu in onze “gerealiseerde droom” met dank aan Daemen Bouwmanagement.

“Ik ben blij dat ik gekozen heb voor bouwbegeleiding want het scheelt een boel tijd en bovendien heb ik de deskundigheid en relaties niet in de bouwwereld. Het spaart tijd en geld om 1 aanspreekpunt te hebben. De bouwbegeleider was steeds bereikbaar, aanspreekbaar en steeds bereid te komen als er problemen waren en die op te lossen. Ook de nazorg na oplevering van het werk was steeds geen probleem. Ik zou zeker weer met Daemen Bouwmanagement samenwerken en ook aanprijzen bij andere mensen die bouwplannen hebben, het is een goede prijs kwaliteit verhouding”

“Erwin heeft vakkennis, een goed netwerk van bedrijven, ervaring in bouwprojecten en ontzorgt hierdoor. Bij ons was een stuk advies en praktijkervaring heel prettig waardoor we beter konden kiezen wat we precies gingen bouwen. Erwin is heel goed bereikbaar, heeft de juiste kennis, adviseert en laat je in je waarde en denkt in oplossingen. Na een lange voorbereiding met veel advies is de bouw gestart. Erwin is van grote toegevoegde waarde geweest, staat altijd voor je klaar en komt zijn afspraken na. Het resultaat is ontzettend mooi geworden en we zijn er erg blij mee, mede bereikt dankzij zijn vakkennis, ervaring en ruime netwerk. Heel erg bedankt voor de samenwerking!”

“Het neemt veel werk uit handen, door vakkennis de mogelijkheid om financieel gunstig maar toch kwalitatief goed in te kopen. In de voorbereiding was alles tot in detail uitgewerkt  en iedereen wist waar die aan toe was. Je hoeft zelf geen kennis van zaken te hebben voor een optimaal resultaat. Het eindresultaat is mooier en beter dan we hadden verwacht. We zijn erg tevreden over je geleverde werk, inzet en bereikbaarheid, zonder jou hadden we het niet gekund!”

“Ik heb zelf de kennis en kunde niet en het geeft veel rust. Het ontzorgt en het is prettig dat een onafhankelijk iemand de zaken voor je regelt. De samenwerking was prettig, ontspannen en met kennis van zaken is de bouw begeleidt, ik kreeg steeds het gevoel dat in mijn belang gewerkt werd. Goede bereikbaarheid en flexibel en alert op zaken die nog opgelost moesten worden. De manier waarop je het werk doet geeft vertrouwen en maakt dat ik het gevoel had dat mijn huis in goede handen was. Dank je wel voor al je inspanningen om de verbouwing te realiseren. Ik ben heel blij met het resultaat en dank voor de adviezen over de besluiten die genomen moesten worden. Ik wens je veel succes met je verdere projecten en zal je zeker voordragen als mensen gaan verbouwen.”

“Ik ben blij dat ik gekozen heb voor bouwbegeleiding want ik heb zelf te weinig tijd. De coördinatie verloopt via 1 punt en de meerwaarde zit ook in de voorbereiding.  Prima begeleiding en zeer goed nakomen van afspraken. Betrokken en altijd bereikbaar voor vragen. Alles is vlotjes verlopen en zeer tevreden over de kwaliteit en de uitvoerende bedrijven. Ik zou zeker iedereen die geen tijd heeft Daemen Bouwmanagement adviseren.”

“Het spaart veel tijd en het voorkomt dat partijen zich achter elkaar gaan verstoppen. Contractuele afspraken worden goed op papier gezet, de bereikbaarheid en afstemming was goed, korte lijnen. Het huis is geworden zoals uitgedacht en van hoge kwaliteit binnen 1 jaar tijd. We zouden zeker nogmaals met Daemen Bouwmanagement samenwerken en ook aanprijzen bij andere mensen die bouwplannen hebben”.

“Ik ben blij dat ik voor bouwbegeleiding heb gekozen want dat is ontzorgen. De bouwbegeleider is erg secuur en vakkundig en altijd aanspreekbaar. De kwaliteit is geleverd met correcte mensen en alles werd steeds opgeruimd. Het ziet er fantastisch uit en Daemen Bouwmanagement is de prijs waard en levert kwaliteit”.

” Bouwbegeleiding maakt alles duidelijk en de communicatielijnen zijn kort en snel. Door het prijsvergelijk hebben we een goede keuze kunnen maken qua aannemer, het werkt relaxt en neemt zorgen weg. het heeft ons veel werk uit handen genomen en we hebben ons droomhuis gekregen binnen budget en planning. We zijn zeer tevreden over Daemen Bouwmanagement en zullen hem zeker aanprijzen bij anderen omdat we de toegevoegde waarde ervaren hebben. Bedankt voor de prettige samenwerking, We zijn blij dat we voor jou hebben gekozen en zouden het zo weer doen. Ga zo door, je bent van toegevoegde waarde”

” Met weinig ervaring in de bouwwereld heb je begeleiding wel nodig. De projectmanager was erg betrokken en altijd bereikbaar. Hij werkt met volle inzet en zouden zelf zeker weer met Daemen Bouwmanagement samenwerken en ook aanprijzen bij andere mensen”

“Je hebt iemand nodig die de klappen van de zweep kent als je zelf de kennis of de tijd niet hebt. Er worden goede prijsvergelijken en planningen gemaakt. Het resultaat is naar wens en het traject is zonder stress verlopen. Ik zou Daemen Bouwmanagement aanprijzen bij andere mensen omdat, zoals wij gebouwd hebben een prachtig resultaat wordt bereikt zonder stress”.

“Het maakt het voor mij zeer overzichtelijk, er is een goede inschatting gemaakt van de werkzaamheden en er zijn goede offertes aangevraagd, 1 aanspreekpunt is gemakkelijk en je verdient de kosten terug. De projectmanager denkt mee en controleert de werkzaamheden degelijk. Heb plezierig samengewerkt en ben blij met het resultaat”

“De planning is met meerdere bedrijven geregeld en het schept veel duidelijkheid. Alles is voorbereidt en uitgewerkt en zorgt voor rust. We hebben zelf niets hoeven onderhandelen en de projectmanager is altijd bereikbaar en geeft snel reactie. Er was een goede planning en het eindresultaat is heel prima”

“Ik heb het meegemaakt, ik ken mezelf, ik zou de eerste zijn geweest die dacht op voorhand dat hij geen begeleider nodig zou hebben. In een zeer vroeg stadium ben ik erachter gekomen, dat ik wel zou gaan voor een bouwbegeleider.”

“We hopen in de toekomst, je klanten verder te kunnen overtuigen, van de meerwaarde om met jou bedrijf samen te werken”.

“We zijn blij dat we voor deze methode hebben gekozen omdat het ons aan tijd en kennis ontbreekt. Het kundig en pro-actief zijn van de projectmanager is zeer waardevol o.a. bij het meedenken en adviseren over oplossingen. We zouden graag nogmaals met Daemen Bouwmanagement samenwerken en hem ook aanprijzen bij andere mensen, het resultaat is zeer mooi geworden en de investering waard geweest.”

“Op deze manier zijn werkzaamheden beter op elkaar afgestemd en verloopt meer volgens planning. Het neemt je veel werk uit handen. Het is een mooie verbouwing geworden!”

“Wat kan ik voor jou terugdoen?, voor alle goede zorgen? ik zal zeker je naam doorgeven… en als wij nog eens iemand nodig hebben bel ik je ook! nogmaals heel erg bedankt voor deze afhandeling!”

“Het is fijn om iemand te hebben die alle zaken uit handen neemt en weet wat wanneer moet gebeuren. Het geeft rust als je vooraf weet wat de kosten zijn voor werkzaamheden en niet iedere keer tijdens de bouw geconfronteerd wordt met prijzen die je niet meer kunt vergelijken. Kleine aanpassingen aan details kunnen grote voordelen hebben zonder dat deze extra moeten kosten. Wij zijn blij dat we voor deze methode hebben gekozen.”

“We willen jullie langs deze weg bedanken voor jullie adequate en snelle optreden in deze kwestie. We realiseren ons nu eens te meer hoe goed het was dat we een bouwcoördinator in de arm hebben genomen”

“Ik had de zekerheid dat de bouwzaken goed geregeld werden, prettig dat zaken uit handen zijn gegeven, geen onnodige stress”

“We waren anders nooit met de verbouwing gestart, het is een grote mate van stressreductie”

“dit hadden we zelf niet kunnen of willen doen”

“het is moeilijk om betrouwbare bedrijven te vinden als je niet bekend bent in de bouwwereld”

“het geeft rust, werkt snel en bevordert de voortgang van de bouw, budgetbewaking en goed inzicht en inspraak in de keuze van de materialen”